خورش کاری مرغ یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار هندی است به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران هم فراگیر شده است. اگر به غذاهای تند علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما این خورش متفاوت را امتحان کنید.این خورش با مواد متنوعی تهیه می شود و در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای ، قارچ و … هم در کنار دیگر مواد استفاده کنید. در استفاده از ادویه ها هم دست شما باز است و می توانید از انواع ادویه برای خوشمزه تر شدن این خورش استفاده کنید. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش کاری آشنا کنیم .
می توانید بخوانید: خورش کنگرخورش کاری
مواد لازم برای خورش کاری | مقدار لازم برای ۴ نفر |
سینه مرغ | ۲ تکه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر کاری | ۱ قاشق چای خوری |
کره | ۲۵ گرم |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار بازم |
طرز تهیه خورش کاری
مرحله اول
ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج می کنیم و آنرا به اندازه دو برابر گوشت خورشتی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود.
مرحله دوم
سپس سیر را له کرده و به تابه اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت می دهیمدر ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه کاری و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
تفت دادن را ادامه می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود، سپس تکه های مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، در ادامه کره را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اضافه کردن کره ۵ دقیقه مرغ ها را تفت می دهیم، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه خامه صبحانه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اضافه کردن خامه اجازه می دهیم خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد، سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. در اخر خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.