خورش به

خورش به یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. این خورش ],k فقط در فصل پاییز موجود است یکی از خورش های فصلی محسوب می شود. البته در صورتی که از طرفداران این خورش خوشمزه هستید می توانید میوه به را فریز کنید و در فصل های دیر سال هم از خوردن این خورش لذت ببرید. این خورش را در مناطقی از کشور با نام خورش به و آلو شناخته می شود. بِه خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص بهره مند شوید. این خورش، به صورت متداول با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوسفندی و گوساله است طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ و گوشت بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش را می توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش به آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش آلو

می توانید بخوانید: خورش به آلو

مواد لازم برای خورش بهمقدار لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۱عدد
به 300 گرم
آلو خورشتی۱۲ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زعفران۲ قاشق غذاخوری
 نمک ، فلفل  , پودر سیر و دارچینبه مقدار لازم

خورش به آلو

طرز تهیه خورش به

گوشت را تکه تکه کنید که نه زیاد قیمه ای باشد و نه زیاد قرمه ای ،در واقعه به اصطلاح  لقمه ای خرد کنید. کمی گوشت را تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود و به جلزو ولز بیفتد. میوه به را هم پوست کنید و به اندازه حبه قندی درشت تکه تکه کنید و برای اینکه سیاه نشود مقداری آبلیمو به آن بزنید.

می توانید بخوانید: خورش به با مرغ

پیاز را هم خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.بعد گوشت را به آن اضافه کنید و مقداری پودر سیر و فلفل سیاه هم روی آن بپاشید تا بوی زهم گوشت گرفته شود و گوشت را در پیاز کمی تفت دهید. بعد از اینکه رنگ گوشت برگشت کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا طعم گوشت لذیذ تر شود. ۱  لیتر آب به داخل گوشت اضافه کنید تا گوشت به همراه پیاز و ادویه جات تفت داده شده بپزد.بعد از پخت گوشت  رب گوجه فرنگی را که کمی تفت دادیم  داخل آب گوشت بریزید و به همراه آن دارچین ، آلو بخارا و به خرد شده را اضافه کنید.

اگر آلوها سفت باشند باید یکی دو ساعت از قبل آن را در آب سرد خیس دهید .اگر دوست داشتید خورشت مزه ملسی داشته باشد میتوانید به آن یک قاشق شکر هم اضافه کنید. در آخر پخت به آن زعفران دم کرده اضافه کنید تا عطر و طعم غذا صد چندان شود. بعد از نیم ساعت خورشت جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید تا به له نشود. خورشت به اصفهانی آماده شده را با برنج سرو کنید و نوش جان کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *