خورشت بامیه بدون گوشت یکی از روشهای تهیه این خورش است ولی این بار کاملا گیاهی و بدون گوشت و مخصوص افرادی که بامیه را دوست دارند ولی به دلیل پزشکی یا گیاهخوار بودن نمیتوانند آن را با گوشت قرمز یا مرغ مصرف کنند. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش بامیه بدون گوشت آشنا کنیم .
در ابتدا بامیهها رو پاک کنید. برای این منظور کمی از سر و دم بامیه رو بزنید. اما دقت کنید که هیچ آسیبی به بامیهها وارد نشه.
مرحله دوم، خرد کردن گوجهفرنگی
گوجهفرنگیها رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم، تفت دادن پیاز
در این مرحله پیاز رو به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و با کمی روغن تفت بدید. زمانی که پیاز طلایی شد، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه.
سپس بامیهها رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید و در ادامه گوجهفرنگی خرئ شده رو هم به مواد اضافه کنید و به همراه بامیه کمی تفت بدید.
مرحله چهارم، پخت نهایی خوراک بامیه
بعد از اینکه بامیه و گوجهفرنگی کمی تفت خورد، درب ظرف رو بذارید و حرارت رو کم کنید تا گوجهفرنگی شروع به آب انداختن کنه.
هر چند دقیقه خوراک رو هم بزنید، سپس زمان بدید تا بامیه با حرارت کم بپزه و اعاب بیندازه.
به این نکته دقت کنید که بامیه نباید زیاد بپزه چون له میشه. در آخر پخت کمی آبغوره یا آبلیمو به خوراک بامیه اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.
مرحله پنجم، سرو و تزئین
خوراک بامیه بدون گوشت به طور معمول با نون سرو میشه اما در صورت تمایل میتونید با پلو سرو کنید. اگه خوراک بامیه رو با نون میل میکنید، سیبزمینی سرخ کرده در کنارش یه طعم عالی بهتون میده. نوش جان.