خورش بامیه با مرغ

خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود به سلیقه خود می توانیم آنرا با گوشت قرمز، گوشت مرغ و یا حتی به صورت وگان تهیه کنیم .با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش بامیه با مرغ آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش بامیه 

می توانید بخوانید: خورش بامیه با گوشت

مواد لازم برای بامیه با مرغمقدار لازم برای ۴ نفر
مرغ۴ تکه
بامیه۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
ادویه (نمک؛ فلفل، زردچوبه)به مقدار لازم

خورش بامیه با مرغ

می توانید بخوانید: خورش بامیه بدون گوشت

طرز تهیه خورش بامیه با مرغ

برای شروع پخت خورش بامیه، پیازها را پوست گرفته و خرد نمایید، سپس با مقدار کمی روغن تفت دهید. مرغ ها را اضافه نموده و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.حال زعفران و ادویه مورد نیاز و همچنین رب گوجه فرنگی را نیز اضافه نمایید. در پایان نیز مقداری آب جوش در قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید تا گوشت مرغ بپرد.بعد از گذشت یک ساعت، بامیه ها را شسته، خشک نموده و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، به خورش در حال پخت اضافه نمایید.حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد از اضافه کردن بامیه ها، خورش بامیه ما آماده است. آن را در ظرف مناسب کشیده و سرو نمایید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *