خورش مرغ آلو یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه اصالتا متعلق به استان های شمالی کشورمان مثل استان گیلان و مازندران می باشد و با مواد و دستورهای زیادی تهیه می شود. در تهیه این خورش می توانیم به دلخواه از موادی مانند آلو سیا، آلو بخارا، مغز گردو و رب انار استفاده کنیم. در استان گیلان این خورش معمولا با گوشت اردک یا غاز تهیه می شود و به همین دلیل طعم فوق العاده خوشمزه تری دارد، البته به دلیل اینکه در شهرهای دیگر کشور گوشت اردک و غاز به راحتی گیر نمی آید معمولا برای تهیه این خورش از گوشت مرغ یا بلدرچین استفاده می شود. با ما در این مقاله از آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش آلو با مرغ آشنا کنیم .
آلو را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و بعد مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه را به همراه مقداری زعفران حل شده به آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
مرغ را هم روی حرارت ملایم با ۳ تا ۴ قاشق روغن به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
بعد مرغ را از روغن در بیاورید و پیاز را داخل روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیاز کمی رنگ گرفت یک پیمانه آب داخل آن بریزید تا بجوشد.
بعد مرغ را به همراه آلوهای تفت داده شده به آنها اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا مرغ به مدت نیم ساعت در آب بپزد.
این خورشت باید کم آب و روغن دار باشد. اگر در آخر پخت ، خورشت آبدار بود , حرارت شعله را بالا ببرید تا آب آن تبخیر شود.