ماکارونی مجلسی

یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی ماکارونی است که در این آموزش آشپزی طرز تهیه ماکارونی مجلسی را با شما به اشتراک میگذاریم .ماکارونی ها تنوع زیادی هم از نظر شکل و هم از نظر پخت دارن که بنا به سلیقه تون می تونید هر نوعی رو انتخاب کنید و درجشن تولدها و میهمانی های خودمونی از خوردنش کنار عزیزاتون لذت ببرید.

میتوانید بخوانید : ماکارونی با قارچ

میتوانید بخوانید : ماکارونی با پنیر پیتزا

مواد لازم برای ماکارونیی مجلسی مقدار لازم برای ۶ نفر
ماکارونیبسته ۵۰۰ گرمی
گوشت چرخکردهنیم کیلو
پیاز سرخ شده۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوری
آبلیمونصف استکان
فلفل دلمه ای۲ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی۱۰۰ گرم
زعفران۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

آماده کردن مایع ماکارونی مجلسی

برای طبخ یک ماکارونی مجلسی ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ شده داخل روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.

قارچ و فلفل دلمه ای را در تابه ای جداگانه تفت می دهیم وبعداز سرخ شدن گوشت به آن اضافه می کنیم .

بعد رب گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه به گوشت سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب رنگ بگیرد. حال نخود فرنگی را به بقیه مواد اضافه و با هم مخلوط کنید.

سپس به مخلوط گوشت ، نمک ، فلفل و آبلیمو اضافه کنید و با نصف استکان آب بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا جذب شود.

ماکارونی مجلسی

میتوانید بخوانید : ماکارونی پنه

میتوانید بخوانید : مک اند چیز

پخت ماکارونی

در این فاصله قابلمه بزرگی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.

بعد از به جوش آمدن آب ، ۲ قاشق نمک و زردچوبه داخل آب جوش بریزید و بعد ماکارونی را اضافه کنید.

بعد از ۵ الی ۷ دقیقه که مغز ماکارونی پخت آنرا آبکش کنید و مقداری آب ولرم روی آن بریزید تا لیزی آن کاملا گرفته شود و ماکارونی ها بهم نچسبند.

داخل قابلمه مناسبی مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را در کف قابلمه بچینید. شما می توانید از سیب زمینی برای ماکارونی مجلسی خود استفاده کنید.

بعد یک ردیف از ماکارونی و یک ردیف از مایه گوشت را به ترتیب داخل قابلمه بریزید تا پر شود.در قابلمه را ببندید و اگر احتیاج بود روی آن دم کنی بگذارید.

حرارت را کمی رو به متوسط کنید تا بخار ماکارونی بالا بیاید.

سپس حرارت را کم ،کم کنید تا به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه ماکارونی دم بکشد.

ماکارونی پخته شده را بدون دم کردن و مخلوط کردن با گوشت ،جداگانه هم میتوانید سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *