برای پخت ماکارونی از انواع مواد غذایی مختلف نظیر گوشت قرمز و گوشت مرغ و قارچ و سویا و انواع سبزیجات و … استفاده می شود که ماکارونی با قارچ یکی از خوشمزه ترین انواع ماکارونی است؛ در طرز تهیه ماکارونی با قارچ از ماکارونی و گوجه فرنگی و قارچ و رب و پیاز و فلفل و نمک و فلفل دلمه ای استفاده می شود.برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
یکی از راحت ترین و سریع ترین و البته متداول ترین روش طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ و گوشت است که در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می شود . ماکارونی با سس قارچ و گوشت رو با انواع سبزیجات و صیفی جات مانند ذرت ، سیب زمینی ، ذرت و کلم و قارچ ترکیب کنید علاوه بر اینکه خوشمزه تر و سالم تر میشود کالری و کلسترول ماکارونی رو نیز کاهش می دهد و برای ته دیگ ماکارونی می توانید از نان ، سیب زمینی و بادمجان استفاده کنید .
مواد لازم برای ماکارونی با قارچ
مقدار لازم برای ۴ نفر
ماکارونی شکل دار یا ساده
یک بسته ۵۰۰ گرمی
گوشت چرخ کرده
۲۰۰ گرم
پیاز
یک عدد بزرگ
سیب زمینی
یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای
یک عدد متوسط
قارچ
۲۰۰ گرم
ذرت و نخود فرنگی
به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه
به میزان لازم
آماده کردن سس ماکارونی با قارچ
پیاز را به صورت نگینی خورد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید با روغن در تابه کمی تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و به اندازه ای تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
سپس قارچ ها رو تمیز کنید حتما با آب سرد و البته اول با چاقو سیاهی های روی قارچ و تمیز کنید و بعد به صورت ورقه ای خورد کنید.
و فلفل دلمه را خرد یا خلال های نازک کنید و به مایه اضافه کنید
یک تا دو دقیقه در تابه را بگذارید تا فلفل دلمه ها کمی نرم شوند سپس درب ظرف را بردارید و رب ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود
اگر برای مهمانی و تولد ماکارونی آماده می کنید برای اینکه ماکارونی مجلسی تر شود از زعفران هم می توانید در سس ماکارونی استفاده کنید
و در نهایت ذرت و یا نخود سبز (در صورت تمایل) به مواد اضافه کنید
برای پخت رشته های ماکارونی ظرفی مناسب با حجم ماکارونی در نظر بگیرید و در آن آبجوش بریزید و نمک و رشته های ماکارونی رو به صورت درسته و یا از وسط نصف کنید و داخل قابلمه بریزید.
برای جلو گیری از چسبندگی رشته ها به هم کمی روغن به ماکارونی اضافه کنید برای پخت بهتر رشته ماکارونی میتوانید بعد از ۵ الی ۸ دقیقه یکی از رشته ها را بیرون اورده و از وسط نصف کنید. در صورتی که بافت میانی ماکارونی سفت نبود می توانید با آب سرد آبکشی کنید .
ته ظرف را کمی روغن ، آب و زعفران یا زردچوبه و کنحد بریزید و سیب زمینی هایی که به صورت حلقه ای و نازک خورد کرده اید در کف قابلمه بچینید و به صورت لایه به لایه مواد و ماکارونی را بریزید و روی شعله قرار دهید .
۵ دقیقه اول شعله را زیاد کنید تا به اصطلاح داخل قابلمه بخار بپیچد و سپس شعله را کم کنید و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا بخوبی غذا دم بکشه و به همراه انواع سالادها فصل ، کلم و یا شیرازی سرو کنید .