سرخط خبرها

ماکارونی آشیانه ای

ماکارونی آشیانه ای، یک فرم جذاب از ماکارونی و یا در واقع پاستا می باشد. که ظاهر زیبای آن به تنهایی می تواند اشتها را بیشتر نماید. همچنین جزو آن دسته از غذاهای بسیار خوشمزه و ساده‌ای است که می‌توان با استفاده از روش‌های مختلف، وعده‌های غذایی بسیار خوشمزه و هیجان‌انگیزی را با آن تهیه کرد. ظاهر متفاوت ماکارونی اشیانه و اینکه بعضی‌ها نمی‌توانند در هنگام پخت آن را درست مانند آشیانه در بیاورند، سبب شده است تا بسیاری از افراد، این محصول را از سبد خرید و منوی غذایی خود حذف کنند. چه شما هم جزو این دسته از افراد باشید و پخت ماکارونی آشیانه‌ای برایتان کاری سخت باشد و چه مشکلی با پخت این ماکارونی خوشمزه نداشته باشید و فقط به دنبال بهترین روش برای پخت آن باشید، این مقاله از آشپزی دقیقا همان چیزی است که به دنبالش هستید.

میتوانید بخوانید : ماکارونی با قارچ

میتوانید بخوانید : ماکارونی با پنیر پیتزا

مواد لازم برای ماکارونی آشیانه ای مقدار لازم برای ۳ نفر
ماکارونی آشیانه ای۱/۲ بسته
قارچ۱۰ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز متوسط نگینی۲ عدد
سیر رنده شده۳ حبه
رب گوجه ‌فرنگی۲ قاشق غذا خوری
پوره گوجه فرنگی۲ پیمانه
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پودر آویشنبه مقدار دلخواه
پاپریکا و پنیر پارمسانبه مقدار دلخواه

ماکارونی آشیانه ای

میتوانید بخوانید : ماکارونی پنه

میتوانید بخوانید : ماکارونی مجلسی

طرز تهیه ماکارونی آشیانه ای

۱ . ماکارونی را به صورت فشرده داخل قابلمه بچينيد. داخل قابلمه آب بريزيد؛ در حدي كه روي ماکارونی را بگيرد. روغن و نمك اضافه كنيد. قابلمه را روی حرارت بگذارید. حدود ٨ دقيقه زمان بدهيد تا آرام بجوشد. سپس ماکارونی را با يك كفگير بزرگ طوری كه شكلشان را از دست ندهند، داخل یک آبكش بگذاريد.
 
۲ . برای درست کردن مایه ماکارونی ، پياز و نیمی از سير را در روغن تفت بدهيد. به ترتيب گوشت چرخ كرده. ادويه ها و رب را اضافه كنید وتفت دهيد. قارچ ورقه شده را در تابه ‍‌اي بزرگ و با حرارت بالا تفت بدهيد تا آب نیندازد. سپس آن را هم به مایه اضافه كنيد.
 
۳ . پوره گوجه‌فرنگی و سير رنده شده را با هم تفت بدهید تا سس گوجه و سیر آماده شود. داخل ظرفِ سرو، سس گوجه و سير را بریزید و کف ظرف پهن کنید. پاستاها را روي آن بچينيد. وسط ماکارونی را گود كنيد و آنها را با مایه قارچ و گوشت پر کنید.
 
۴ . روی آنها کمی پودر آويشن و پنير پارمسان بريزيد. ظرف را يك ربع در فر گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد بگذارید تا پنير آب شود. غذا را گرم سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

سوپ_سبزیجات

سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پر خاصیت ایرانی است که علاوه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *