خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که تاریخچه آن به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال پیش بر می گردد که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قورمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود. البته در برخی شهرها این خورش با مواد دیگری طبخ می شود که خیلی متفاوت نیستند مثلا به جای استفاده از لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده می شود و در برخی نقاط به جای استفاده از سبزی خورشتی متداول از سبزی های معطر کوهی و محلی استفاده می شود. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش قورمه سبزی آشنا کنیم .

مواد لازم برای خورش قورمه سبزیمقدار لازم برای ۴ نفر
گوشت سر دست۳۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
روغننصف پیمانه
لیمو عمانی۴ عدد
لوبیا قرمزیک پیمانه
سبزی خورشتی۷۰۰ گرم
سیر۳ حبه
زردچوبه ،نمک و فلفلبه مقدار لازم

خورش قرمه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

ابتدا از شب قبل لوبیا هارا خیس کنید.

ابتدا گوشت را تمیز کنید و همچنین پیاز را نیز خرد کنید.

سپس از تمیز کردن گوشت و بعد از خرد کردن پیاز و سیر آنها را با هم در یک جا تفت میدهیم.
در مرحله بعدی زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت و پیاز افزوده
سپس لوبیا قرمز را به گوشت و پیاز اضافه میکنیم.
و همچنین آب را به این مواد اضافه می کنیم و آن را حرارت میدهیم. این حرارت را تا جایی ادامه می دهیم که گوشت نیم پز شود.
حال سبزیجات خود که شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله و چند پر نعناع میباشد را تمیز کرده و پس از شستشو دادن آنها را خرد میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه تفت می دهیم.
وقت آن رسیده است که این سبزی ها را نیز به غذای خود اضافه کنیم.
در مرحله بعد ادویه های خود را به آن اضافه کنیم ، به صورت پیشفرض فلفل و نمک برای قورمه سبزی کافیست اما شما بر حسب تجربه می توانید از ادویه های دیگر استفاده کنید بعد از اینکه غذای ما چند بار جوش خورد ، وقت آن می رسد که لیمو عمانی را به غذا اضافه کنیم و  دقت داشته باشید که بر روی لیمو عمانی چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا غذا پخش شود.

یک ساعت تا یک ساعت و نیم اجازه دهید بپزد و بعد از اینکه مطمئن شدید قورمه سبزی حسابی جا افتاده است از روی گاز بردارید و همراه با پلو میل بفرمایید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *