علاقمندان به شیرینی های هنگام عصر بخوانند .

Rate this post

بعضی از عصر ها آأم دلش می خواهد عصرانه ای داشته باشد و یکی از این عصرانه های مورد علاقه دونات است .

دونات یک شیرینی خوشمزه و پر طرفدار است. به راحتی میتوانید خمیر دونات را در منزل آماده کنید و برای صبحانه یا میان وعده و عصرانه همراه با چای سرو کنید.
مواد لازم:

  • شیر (گرم): ۴ قاشق سوپ خوری
  • خمیر مایه: ۷ گرم
  • آرد: ۲ پیمانه
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۴۵ گرم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • پودر شکر: به مقدار لازم
 علاقمندان به شیرینی های هنگام عصر بخوانند .
طرز تهیه:

۱٫ خمیر مایه را در شیر گرم حل کنید و حدود ۵ دقیقه کنار بگذارید تا ور آید.

۲٫ آرد، نمک و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۳٫ خمیر مایه ور آمده و تخم مرغ را هم اضافه و مخلوط کنید.
۴٫ شیر را اضافه کرده و حدود ۷ دقیقه مواد را با دست ورز دهید.
۵٫ کره را اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
۶٫ روی خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

۷٫ خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن کنید.

۸٫ دایره هایی از خمیر قالب بزنید. با استفاده زا قالبی کوچکتر دایره های کوچکی وسط دایره ها ایجاد کرده و آنها را در آورید تا شکل دونات پیدا کنند.

۹٫ روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. دونات ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

۱۰٫ آنها را بلافاصله در پودر شکر بغلتانید. سپس سرو کنید.

برگرفته از برترینها/ی

مطلب پیشنهادی

غذاهای سالم ایرانی

۳٫۷ (۷۳٫۳۳%) ۳ votes سعی کنیم غذاهای ایرانی که با حداکثرروغن و … درست می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *