طرز تهیه سمبوسه
سمبوسه در اصل یکی از غذاهای محبوب شرق آسیا است که بیشتر در کشور هند پر طرفدار است . امروزه دستور های مختلفی اط طرز تهیه سمبوسه موجود است که هر کدام طعم و مزه خاص خودش را دارد اما خیلی با یکدیگر متفاوت نیستند .
در ادامه چند دستور از طرز تهیه سمبوسه هایی که بیشترین محبوبیت را دارند برای شما آورده ایم :
گوشت چرخ کرده کم چربی | نیم کیلو گرم |
پیاز درشت – دو عدد متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمه درشت – دو عدد متوسط | ۲ عدد |
سیب زمینی | نیم کیلو گرم |
روغن سرخ کردنی | به میزان کافی |
سبزی دلمه ای | ۱ کیلو گرم |
نمک و فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، تخم گشنیز | به مقدار لازم |
نان لواش | ۲۰ عدد |
آرد | ۳ قاشق غذا خوری |
پیازها و فلفل دلمه را چرخ گوشت چرخ کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید سپس روی حرارت متوسط سرخ کنید . سبزی دلمه ای را ریز کنید وسیب زمینی های نیم پز شده و خرد شده را به آن اضافه کنید و آنها را به گوشت و فلفل دلمه سرخ شده اضافه کنید . حرارت را کمتر کنید و اجازه دهید مواد با یکدیگر مخلوط شوند نمک و ادویه و فلفل و تخم گشنیز را به اندازه دلخواه به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید چند دقیقه اجازه دهید تا مواد به آرامی پخته شوند .
نان لواش را به شکل مربع یا به شکل سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید .می توانید برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید . لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
شما می توانید با توجه به آنچه که دلخواهتان است میزان فلفل سمبوسه را کم یا زیاد کنید .همچنین می توانید بجای گوشت از سویا یا مخلوط مساوی گوشت و سویا استفاده کنید.
منبع : دکور مد