طرز تهیه بستنی بدون ثعلب + آموزش گام به گام ساختن بستنی خانگی

Rate this post

طرز تهیه بستنی بدون ثعلب و بدون دستگاه های بستنی ساز کار سخت و پیچیده ای نیست شما می توانید بستنی های خانگی خود را همانند بستنی های بیرون با طعم و مزه های مختلف مثل : بستنی وانیلی ،بستنی میوه ای ، بستنی نسکافه ای ، بستنی شکلاتی بسازید.

آموزش گام به گام طرز تهیه بستنی بدون ثعلب

طرز تهیه بستنی بدون ثعلب 1
طرز تهیه بستنی بدون ثعلب ۱

 

مواد لازم جهت تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب :
خامه پر چرب و غلیظ به مقدار دو لیوان
شیر پر چرب نیم کیلو گرم
دو قاشق مربا خوری عصاره وانیل
ظرف برای فریز گذاشتن بستنی

طرز تهیه بستنی بدون ثعلب 2
طرز تهیه بستنی بدون ثعلب ۲

طرز تهیه بستنی خانگی : ابتدا خامه را به مدت ۵ دقیقه درون فریزر بگذارید تا کمی سفت شود سپس آن را درون یک ظرف بزرگ بریزید و با همزن به مدت ۳ الی ۴ دقیقهمخلوط کنید .
در ظرف جداگانه ای وانیل و شیر را به خوبی مخلوط کنید تا یکنواخت شود. مخلوط شیر و وانیل را به آرامی به خامه اض
افه کرده و با مخلوط کن هم بزنید . ماده بدست آمده را درون ظرف ریخته و در فریزر بگذارید .اجازه دهید تا حداقل ۳ساعت بستنی درون فریزر استراحت کند .
سپس آن را درون ظروف سرو بستنی ریخته و با سلیقه خودتان تزیین کنید.

طرز تهیه بستنی بدون ثعلب 9887
طرز تهیه بستنی بدون ثعلب ۳

منبع : دکور مد

مطلب پیشنهادی

غذاهای سالم ایرانی

۳٫۷ (۷۳٫۳۳%) ۳ votes سعی کنیم غذاهای ایرانی که با حداکثرروغن و … درست می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *