طرز تهیه سوپ جو پرک با رب یکی از محبوبترین دستورها در پخت سوپهای رستورانی و مجلسی است که اکثراً آن را در خانه به عنوان پیشغذا برای پذیرایی از مهمانانمان آماده میکنیم. هرچند که سوپ معمولاً به عنوان پیشغذا در نظر گرفته میشود اما با توجه به مواد اولیهای که در پخت آن به کار میرود میتوان آن را به عنوان یک وعده غذای کامل اما رژیمی در نظر گرفت. کالری سوپ جو به ازای هر ۱۰۰ گرم تنها ۴۵ کالری است. دستورهای متنوعی در طرز تهیه سوپ جو وجود دارد اما در این میان سوپ جو قرمز از باقی دستورها طرفداران بیشتری دارد. در این آموش آشپزی با طرز تهیه سوپ جو رستورانی و مجلسی آشنا میشوید .
می توانید بخوانید: سوپ جو سفیدسوپ جو رستورانی و مجلسی
مواد لازم برای سوپ جو رستورانی و مجلسی | مقدا لازم برای ۴ نفر |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
هویج | ۲ عدد کوچک یا متوسط |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | نصف یک سینه کامل |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
جو پوست کنده | ۱ پیمانه ( لیوان متوسط ) |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری سَر پُر |
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه کافی |
طرز تهیه سوپ جو رستورانی و مجلسی
ابتدا جو پوست کنده را در مقداری آب بخیسانید و به مدت حداقل ۶ ساعت کنار بگذارید تا به خوبی خیس بخورد. بهتر است جو را از شب قبل بخیسانید. پس از گذشت این مدت جو پوست کنده را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
حرارت زیر جو باید متعادل باشد. توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار باید جو را هم بزنید تا ته نگیرید و به ته قابلمه نچسبد. جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند. زمانی که جو به خوبی لعاب انداخت آنرا از روی حرارت کنار بگذارید.
در مرحله بعد یکی از پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. در صورتی که روغن بیش از اندازه داخل قابلمه بریزید سوپ شما چرب خواهد شد.
در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید ( می توانید هویج ها را با رنده درشت رنده کنید ) و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.
پس از اینکه هویج و پیاز را کمی تفت دادید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه ها به خورد پیاز و هویج برود. سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک بریزید
می توانید بخوانید: سوپ جو