خورش کرفس با گوشت

خورشت کرفس از آن دست غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد اما کمتر سر سفره ها دیده میشود. شاید به این دلیل که هر کسی نمیتواند یک خورش کرفس باگوشت خوشمزه و جا افتاده درست کند. در ضمن این خورش به شکل های مختلف تهیه میشود. بیشتر مواقع خورشت کرفس را با نعنا و جعفری تهیه میکنند . اما برخی هم بدون استفاده از سبزی خورش کرفس درست میکنند. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش کرفس با گوشت آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش کرفس با مرغ

می توانید بخوانید:  خورش کرفس

مواد لازم برای کرفس با گوشتمقدار لازم برای ۴ نفر
کرفس پاک شده۶۰۰ گرم
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
آبغوره۲ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

خورش کرفس با گوشت

می توانید بخوانید: خورش کرفس با لوبیا 

می توانید بخوانید: خورش کرفس مجلسی

طرز تهیه خورش کرفس با گوشت

مرحله اول :مخلوط پیاز و گوشت

برای درست کردن خورشت کرفس ابتدا روغن را در قابلمه ریخته و منتظر میمانیم تا گرم شود . سپس پیاز های نگینی خرد شده را در آن میریزیم و تفت میدهیم تا پیازها نرم شوند . بعد گوشت را داخل آن میریزیم تا گوشت و پیاز کنار هم مزه دار شوند.وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد داخل آن زرد چوبه میزنیم تا عطر و طعم گوشت را چند برابر کند و کمی آن را تفت میدهیم.

مرحله دوم :اضافه کردن سبزی ها و کرفس

بعد از این مراحل سبزی خورشت را که شامل نعناع و جعفری است اضافه میکنیم و به همراه گوشت و پیاز سرخ میکنیم ، تا رنگ سبزی به سیاهی برود ولی نسوزد .سپس در انتهای تفت سبزی ها کرفس خرد شده را اضافه کنید و یک تفت کوچک به آن بدهید. ولی اگر گوشت شما دیرپز بود حتما کرفس را جداگانه در ظرف دیگری تفت دهید تا هنگام پختن زیاد گوشت کرفس ها له نشوند و حالت اولیه خود را از دست ندهند.

مرحله سوم :اضافه کردن آب به مواد خورش کرفس

بعد از تفت کرفس ها به خورشت حدود ۲ لیتر آب اضافه میکنیم تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند.

مرحله چهارم :اضافه کردن آبغوره و نمک

در ۲۰ دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد . دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود.

خورشت شما آماده شد.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *