خورش هویج با مرغ

خورش هویج یکی از انواع خورش های خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید .خورش هویج با مرغ از آن دسته خورش هایی است که زود و راحت درست میشود چون می دانید که گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز زود تر پخته می شود. اگر از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید خورش هویج فوق العاده خوش طعم و دارای طبعی گرم است. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش هویج با مرغ آشنا کنیم .

مواد لازم برای خورش هویج با مرغمقدار لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
هویج۴ عدد
آلو بخاراحدود ۸ الی ۱۰ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۲ قاشق غذاخوری
کره۴۰ گرم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبهبه مقدار لازم

خورش هویج با مرغ

طرز تهیه خورش هویج با مرغ

۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا مرغ، کمی روغن، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رنگ مرغ برگرده.

 

۲. حالا رب رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم از خامی دربیاد.

۳. هویج هارو خلالی خرد میکنیم.

۴. بعد هویج و کره رو به مواد اضافه میکنیم و با هم کمی تفتشون میدیم. کره باعث میشه تا این خورشت خیلی خوش‌طعم بشه.

۵. حالا آلو‌هایی که بهتره از قبل کمی خیس شده باشن رو هم اضافه میکنیم.

۶. حدود ۱ الی ۱ و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزه.

۷. بعد از پخت خورشت بهش به مقدار لازم زعفرون دم کرده هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا خورشت غلیظ بشه و جا بیوفته.

۸. حالا خورشت آماده سرو کردنه.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *