خورش هویج یکی از انواع خورش های خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید .خورش هویج با مرغ از آن دسته خورش هایی است که زود و راحت درست میشود چون می دانید که گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز زود تر پخته می شود. اگر از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید خورش هویج فوق العاده خوش طعم و دارای طبعی گرم است. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش هویج با مرغ آشنا کنیم .
مواد لازم برای خورش هویج با مرغ | مقدار لازم برای ۴ نفر |
سینه مرغ | ۱ عدد |
هویج | ۴ عدد |
آلو بخارا | حدود ۸ الی ۱۰ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۴۰ گرم |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و زرچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش هویج با مرغ
۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا مرغ، کمی روغن، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رنگ مرغ برگرده.
۲. حالا رب رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم از خامی دربیاد.
۳. هویج هارو خلالی خرد میکنیم.
۴. بعد هویج و کره رو به مواد اضافه میکنیم و با هم کمی تفتشون میدیم. کره باعث میشه تا این خورشت خیلی خوشطعم بشه.
۵. حالا آلوهایی که بهتره از قبل کمی خیس شده باشن رو هم اضافه میکنیم.
۶. حدود ۱ الی ۱ و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزه.
۷. بعد از پخت خورشت بهش به مقدار لازم زعفرون دم کرده هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا خورشت غلیظ بشه و جا بیوفته.
۸. حالا خورشت آماده سرو کردنه.