خورش اسفناج

خورش اسفناج را می‌توانید با گوشت قرمز و مرغ درست کنید.این خورش بسیار خوشمزه و مقوی است و گزینه خوبی برای مجالس و پذیرایی در مهمانی‌هایتان است.این خورش از خورشت های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به روش‌های متفاوتی درست میشود. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش اسفناج آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش آلو اسفناج

می توانید بخوانید: خورش آلو اسفناج با مرغ

مواد لازم برای خورش اسفناجمقدار لازم برای ۴ نفر
مرغمغز گردو
اسفناج۱ کیلوگرم
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
مغز گردو۱۰ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

خورش اسفناج

طرز تهیه خورش اسفناج

مرحله اول، آماده کردن پیاز داغ

دو عدد پیاز رو پوست بگیرید. پیازها رو به صورت نگینی باریک خرد کنید یا رنده کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز رو داخل قابلمه بریزید. وقتی که پیاز کمی تفت خرد، دو حبه سیر رو رنده کنید و داخل قابلمه بریزید و به همراه پیاز تفت بدید. وقتی که پیاز طلایی شد، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدی تا خامی ادویه گرفته بشه.

مرحله دوم، تفت دادن مرغ

تکه‌های مرغ رو داخل قابلمه بذارید و به همراه پیار کمی تفت بدید. سپس حرارت رو کم کنید و درب قابلمه رو ببندید و زمان بدید تا روی حرارت کم مرغ آب بیندازه.

مرحله سوم، پختن اسفناج

اسفناج بشویید و داخل یک سبد بریرد تا آب اسفناج جدا بشه. سپس اسفناج رو خرد کنید. اسفناج خرد شده رو داخل یا قابلمه جدا بریزید، کمی نمک بپاشید و اسفناج رو بپزید تا آب اسفناج گرفته بشه. برای پختن اسفناج نیاز نیست آب اضافه کنید، اسفناج در زمان پخت آب می‌اندازه.

مرحله چهارم، اضافه کردن اسفناج پخته به مرغ

وقتی که اسفناج پخت و آب اسفناج کشیده شد، اسفناج رو به مرغ اضافه کنید و نیم ساعت زمان بدید تا طعم مواد به خورد هم بره.

مرحله پنجم، اضافه کردن گردوی خرد شده

گرو رو ریز خرد کنید و ۲۰ دقیقه مونده به پایان پخت، به خورشت اضافه کنید. گردوی خرد شده باعث طعم بهتر و روغن انداختن خورشت اسفناج میشه. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خورشت رو بچشید و میزان نمک و فلفل رو تنظیم کنید. در صورت نیاز مقداری آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید و کمی بعد خورشت رو سرو و نوش جان کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.