خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج به واسطه اسفناجی که در آن استفاده می‌شود که سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. رایج‌ترین گوشت مصرفی در پخت خورشت آلو اسفناج گوشت گاو یا گوسفند است. البته می‌توان در این غذا از گوشت بوقلمون نیز استفاده کرد. اگر شما طرفدار غذاهای گیاهی و بدون گوشت هستید، می‌توانید این خورش را بدون گوشت بپزید. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش آلو اسفناج آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش آلو

می توانید بخوانید: خورش آلو اسفناج با مرغ

مواد لازم برای خورش آلو اسفناجمقدار لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفند۵۰۰ گرم
آلو خورشتی۱۵۰ گرم
اسفناج۱ کیلو گرم
پیاز داغ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنجبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

خورش آلو اسفناج

می توانید بخوانید: خورش آلو اسفناج مجلسی

می توانید بخوانید: خورش آلو با مرغ

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

گوشت را به اندازه های دلخواه خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. بعد گوشت را به همراه ۲ لیوان آب ،پیاز سرخ شده و آلو روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.

در این فاصله اسفناج پاک شده را کمی خرد کنید و در روغن تفت دهید.بهتر است اسفناج ها را خوب سرخ کنید تا طعم مطلوبی داشته باشد و خورشت سبز رنگ نماند.

وقتی گوشت کاملا پخته شد ، اسفناج را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم داخل خورشت  بریزید تا مزه دار شود.

بعد از اینکه خورشت جا افتاد ، از روی حرارت بردارید. برای اینکه آهن داخل اسفناج خوب جذب شود آب لیمو ترش را تا حد امکان حذف نکنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *