تهیه نان کنجدی

خانمهای خانه داری که به پختن کیک و نان و خوردنی های خانگی علاقمندند و همواره پیگیر یاد گیری این گونه خوردنی ها هستند به این مطلب توجه کنند .دراینجا طرز تهیه نان کنجدی خانگی را به شما آموزش می دهیم که بتوانید برای خود ازاین نان خوشمزه پخته و لذت ببرید .

 

همچنین بخوانید :پخت کدو حلوایی

 

نان کنجدی

 

* میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

همچنین بخوانید :کالباس خانگی

 

نان کنجدی

مواد لازم:

 

آرد: ۳ پیمانه

ماست: ۲ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ: یک عدد

کره (به دمای محیط رسیده): ۱۰۰ گرم

روغن: ۹۰ میلی لیتر

دارچین (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری

هل (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری

جوش شیرین: یک قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

نان کنجدی

 

مواد لازم رویه:

زرده تخم مرغ: یک عدد

دانه کنجد: یک قاشق چای خوری

نان کنجدی با عطر و طعم فوق العاده

 

طرز تهیه نان کنجدی :

 

ماست، تخم مرغ و کره را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. روغن را اضافه و مخلوط کنید. آرد، پودر دارچین، پودر هل، جوش شیرین و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

نان کنجدی

گلوله هایی از خمیر جدا کنید و به اندازه ۱۰ الی ۱۵ سانتیمتر رول کنید. سه عدد از رول های خمیر را کنار هم قرار داده و آنها را مانند بافت به هم متصل کنید. خمیرهای کناری را با دست کمی به بیرون بکشید.

نان کنجدی

این کار را با بقیه رول های خمیر تکرار کنید. آنها را در سینی فر از قبل چرب شده انتقال دهید. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه های کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

پیشنهاد:

می توانید نان ها را به شکل های دلخواه (گیس بافته، پیچ و …) در آورید.

نان کنجدی

 

نان کنجدی

 

 

برگرفته ازبرترینها /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *