خورش بادمجان یکی از خورشهای پرطرفدار در آشپزی ایرانی است که شهرتی جهانی هم دارد. این خورش خوشمزه معمولا با گوشت، بادمجان و گوجه درست میشود، اما نوع گیاهی آن بدون گوشت و در عوض یک جایگزین گیاهی است. طعم بینظیر خورشت بادمجان حتی با حذف مرغ یا گوشت هم همچنان پابرجاست و افراد گیاهخوار میتوانند با خیال راحت دلی از عزا در بیاورند. با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت آشنا کنیم .
می توانید بخوانید: خورش بادمجان با مرغمی توانید بخوانید: خورش بادمجان با گوشت