خورش بادمجان با مرغ

خورشت بادمجان یکی از محبوب‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است. باوجود اینکه اصول اولیهٔ تهیهٔ این خورشت کاملاً بر اساس سبک آشپزی سنتی ایرانی است اما در شهرهای مختلف آن را به شکل‌های متفاوتی تهیه می‌کنند. مثل بیشتر خورشت‌های ایرانی می‌توانید گوشت را با مرغ و یا انواع ماکیان جایگزین کنید و برای ترش مزه شدن هم متناسب با فصل می‌توانید از آب‌غوره، آب نارنج و یا آب‌لیموی تازه استفاده کنید . با ما در این آموزش آشپزی همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ آشنا کنیم .

می توانید بخوانید: خورش بادمجان بدون گوشت

می توانید بخوانید: خورش مسما بادمجان

مواد لازم برای خورش بادمجان با مرغمقدار لازم برای ۴ نفر
بادمجاننیم کیلو
سینه مرغ یا ران مرغ۲ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۲ ق غذا خوری
غوره یا آبغورهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی۳ عدد
برگ بوبه مقدار لازم
نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و زعفرانبه مقدار لازم

خورش بادمجان با مرغ

می توانید بخوانید: خورش بادمجان

می توانید بخوانید: خورش بادمجان با گوشت

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ

مرحله اول ( سرخ کردن بادمجان ها )

ابتدا بادمجان ها را خوب شسته و پوست بکنید و در مخلوط آب و نمک قرار بدهید تا تلخی آن ها از بین برود. سپس آنها را خوب شسته و آبکش کنید تا آب اضافی آنها خارج شود و آنها را داخل تابه سرخ کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم (پخت مرغ )

سپس درون قابلمه روغن ریخته و سینه مرغ را خوب سرخ می کنیم تا خوب طلایی شود. مرغ را از تابه خارج کرده و پیاز نگینی شده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی شود ، زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و برگ بو را با سیر رنده شده اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و در آخر رب را اضافه و خوب تفت می دهیم و مرغ ها را داخل قابلمه گذاشته و آبجوش می ریزیم و زمان می دهیم تا خوب مرغ بپزد.

مرحله سوم ( دم کردن زعفران و سرخ کردن گوجه )

زعفران را با مقداری قند خوب بسابید و با یخ و مقداری آبجوش بگذارید تا خوب دم بکشد.

داخل ماهی تابه گوجه ها را از وسط نصف کرده و سرخ می کنیم.

مرحله چهارم ( اضافه کردن بادمجان به مرغ )

وقتی بادمجان ها را اضافه می کنیم مرغ نباید آب زیادی داشته باشد، بادمجان ها و گوجه های سرخ شده را داخل تابه بچینید و غوره یا آبغوره را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا خورش خوب جا بیفتد سپس در ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *