قالب وردپرس پوسته وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس
اسنک پیتزایی

اسنک پیتزا

یکی از غذا هایی که اکثرا دوست دارند و بدون هیچ بهانه ای آن را میل میکنند اسنک پیتزا میباشد .اسنک انواع گوناگونی دارد که در اینجا به اسنک پیتزایی اشاره می کنیم .

اسنک پیتزایی

 

این اسنک خوشمزه طرفداران زیادی دارد و دستور تهیه آن نیز آسان می باشد.بطوریکه همه می توانند آن رادر منزل خود  آماده کنند .
این اسنک با مواد پیتزایی درست شده و می توان به جای پیتزا از آن نیز استفاده کرد .

مواد لازم برای تهیه هر عدد اسنک پیتزا

۲ عدد نان تست

اسنک پیتزایی
۱ برگ کالباس

۱/۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده

۱۰ گرم کره

۲ عدد قارچ خام

۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا

سس گوجه به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه اسنک پیتزا

 

مراحل تهیه اسنک پیتزا

 

اول از همه بگم که من مقدار مواد رو بر حسب یک عدد اسنک براتون نوشتم تا بر اساس تعدادی که مد نظر دارین مقدار مواد رو زیاد کنین. حالا دور تا دور نون های تستون رو خیلی نازک میبرین تا قسمت قهوه ای و سفت نونها جدا بشه.

اسنک پیتزایی

برای اینکه نون ها یکم طعم دار بشن و از خشکی هم در بیان کره و سیر رو داخل ماهیتابه بریزین و بعد فقط یکم تفتشون بدین تا کره مزه سیر رو بگیره ولی نیازی نیست تا سیر سرخ بشه.

حالا روی هر دو تا نون هر اسنک از مخلوط سیر و کره بمالین اگه از مزه سیر خوشتون نمیاد میتونین از کره خالی یا از کره با هر ادویه ی دیگه ای استفاده کنین.

بعد روی سطح یکی از نون ها به اندازه کافی سس بمالین.

همچنین بخوانید :ساعت دیواری مدرن + جدید ترین عکس ها و تصاویر از ساعت های دیواری مدرن

اسنک پیتزایی
اسنک پیتزایی

حالا روی یکی دیگه از نون تستها پنیر پیتزارو پخش کنین.

برگه کالباس رو روی پنیرها بذارین. من از کالباس گیاهی استفاده کردم تا اسنک هام سالم تر باشن.

بعد داخل همون ماهیتابه ای که سیر و کره رو توش تفت دادین قارچ هایی که حلقه کردین رو بریزین و یکم نمک روشون بپاشین و تفتشون بدین.

وقتی قارچها آب انداختن حرارت رو زیاد کنین تا آبشون کاملا کشیده بشه. حالا قارچ ها هم آماده هستن.

قارچ هارو روی کالباس میذاریم.

بعد تکه دیگه ی نون تست رو که به سس آغشته کرده بودیم رو روی این نون میذاریم.

در نهایت اسنک هامون رو داخل دستگاه ساندویج ساز میذاریم. اگه این دستگاه رو ندارین میتونین اسنک هارو بذارین داخل یه ماهیتابه نچسب (بدون روغن) و بعد روشون یه چیز سنگین بذارین مثل یه کاسه نشکن و وقتی زیرشون طلایی شد برشون گردونین، البته خوبی دستگاه ساندویج ساز اینه که اسنک هارو خوب پرس میکنه و مواد بعد از حاضر شدن از داخل اسنک ها بیرون نمیریزه.

 

اسنک پیتزایی
اسنک پیتزایی

 

همچنین بخوانید :باغ و باغچه ی خود را با چند ایده زیباتر و شیک تر طراحی کنید

وقتی اسنک ها طلایی شدن از دستگاه بیرونشون میاریم و به دو نیم تقسیمشون میکنیم.

 

حالا اسنک های ما حاضرن و میتونیم با سس مورد علاقمون سروشون کنیم … نوش جون

 

برگرفته از برترینها /ی

 

مطلب پیشنهادی

کارهای چوبی زیبا111

کارهای چوبی زیبا از سراسر دنیا با طراحی های جالب و دیدنی

کارهای چوبی زیبا ساخته شده توسط هنرمندان در سراسر دنیا را در مطلب امروز برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *