از این خوراکی نمی گذرید .

برخی تنوع طلبند و به دنبال تنوع می گردند حتی در مواد غذایی و شکلات ها . در اینجا خوراکی متنوع و بسیار خوشمزه ای را قرار می دهیم تا از آن لذت ببرید .

ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می‌شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می‌شود.

میزان سرو: حدود ۲۵ عدد

مواد لازم:

  • پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۷۰ گرم
  • خامه: ۱۰۰ میلی لیتر
  • کره: ۷۰ گرم
  • شکلات شیری: ۱۰۰ گرم
  • شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
 از این خوراکی نمی گذرید .
طرز تهیه:

۱٫ پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

۲٫ کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
۳٫ مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۴٫ سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۵٫ شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.

۶٫ با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.

۷٫ اجازه دهید ترافل ها حدود ۲ ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.
برگرفته از برترینها/ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *