قالب وردپرس پوسته وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس
خانه / خودمان بسازیم / آشپزی / آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ به همراه تصویر و راهنمایی گام به گام برای تهیه آن
آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ

آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ به همراه تصویر و راهنمایی گام به گام برای تهیه آن

امروز برای شما آموزش آشپزي چند غذای خوشمزه و ساده را آورئه ایم که ایده هایی جدید و متنوع برای تهیه وعده های غذایی محسوب می شود .پس با ما همراه باشید .

 آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ ( به عنوان میان وعده و غذای اصلی)

آرد سفید250 گرم
زرده تخم مرغیک عدد
کره سرد 125 گرم
 بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

مواد لازم برای محتویات درون تارت

سینه مرغ پخته شده و کاملا ریز  شده                    200 گرم

سیر تازه                                                        یک حبه

قارچ خردشده                                                 200 الی300 گرم

زنجبیل تازه                                                   یک قاشق مرباخوری

هویج ریز خرد شده                                          100 الی 150 گرم

سیب زمینی خرد شده                                    یک عدد متوسط

ریحان و جعفری ساتوری شده                             3 قاشق غذاخوری

خامه کم چرب                                                 100 گرم

روغن                                                          به مقدار لازم

 

آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ 9898

آرد را با  نمک، کره ، فلفل و بکنیگ پودر به مدت 5 دقیقه مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده های نان بشود، سپس زرده تخم مرغ را به مواد مخلوط شده اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. سپس خمیر بدست آمده را را در پلاستیک می‌گذاریم و به مدت یک الی دو ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ 3434

بهتر است سینه مرغ کاملا خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر تازه ی رنده شده را از سه الی چهار ساعت قبل از پخت در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار می دهیم تا طعم و مزه بهتری پیدا کند .سپس مرغ مزه دار شده را به همراه روغن روی حرارت بالا تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، بعد قارچ و هویج و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم، تو خوب تفت می دهیم سپس خامه را اضافه میکنیم و هم می زنیم تا نیم پز شوند و از روی حرارت برمی‌ داریم.

آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ 433443

خمیر از قبل آماده شده را را در قالب قرار می‌گذاریم با چنگال چند سوراخ روی آن می زنیم  و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم تا کمی طلایی شود. خمیر را از فر خارج کرده، می‌گذاریم کمی به حرارت پایین تری برسد شود، مواد میانی را ریخته و بعد از خمیر حصیرهایی روی تارتمون درست می کنیم و با برس زرده تخم مرغ می مالیم دوباره در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی ۱۵ دقیقه بستگی به فرتان دارد قرار می دهیم  تا روی تارتمان طلایی شود.

 

 

 

منبع : دکور مد

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه سمبوسه 8787

طرز تهیه سمبوسه

 طرز تهیه سمبوسه  سمبوسه در اصل یکی از غذاهای محبوب شرق آسیا است که بیشتر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *