قالب وردپرس پوسته وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس
خانه / خودمان بسازیم / آشپزی / آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ به همراه تصویر و راهنمایی گام به گام برای تهیه آن
آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ

آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ به همراه تصویر و راهنمایی گام به گام برای تهیه آن

امروز برای شما آموزش آشپزي چند غذای خوشمزه و ساده را آورئه ایم که ایده هایی جدید و متنوع برای تهیه وعده های غذایی محسوب می شود .پس با ما همراه باشید .

 آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ ( به عنوان میان وعده و غذای اصلی)

آرد سفید۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغیک عدد
کره سرد ۱۲۵ گرم
 بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

مواد لازم برای محتویات درون تارت

سینه مرغ پخته شده و کاملا ریز  شده                    ۲۰۰ گرم

سیر تازه                                                        یک حبه

قارچ خردشده                                                 ۲۰۰ الی۳۰۰ گرم

زنجبیل تازه                                                   یک قاشق مرباخوری

هویج ریز خرد شده                                          ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم

سیب زمینی خرد شده                                    یک عدد متوسط

ریحان و جعفری ساتوری شده                             ۳ قاشق غذاخوری

خامه کم چرب                                                 ۱۰۰ گرم

روغن                                                          به مقدار لازم

 

آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ 9898

آرد را با  نمک، کره ، فلفل و بکنیگ پودر به مدت ۵ دقیقه مخلوط می‌کنیم تا به صورت خرده های نان بشود، سپس زرده تخم مرغ را به مواد مخلوط شده اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. سپس خمیر بدست آمده را را در پلاستیک می‌گذاریم و به مدت یک الی دو ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ 3434

بهتر است سینه مرغ کاملا خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر تازه ی رنده شده را از سه الی چهار ساعت قبل از پخت در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار می دهیم تا طعم و مزه بهتری پیدا کند .سپس مرغ مزه دار شده را به همراه روغن روی حرارت بالا تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند، بعد قارچ و هویج و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم، تو خوب تفت می دهیم سپس خامه را اضافه میکنیم و هم می زنیم تا نیم پز شوند و از روی حرارت برمی‌ داریم.

آموزش آشپزي تارت مرغ و قارچ 433443

خمیر از قبل آماده شده را را در قالب قرار می‌گذاریم با چنگال چند سوراخ روی آن می زنیم  و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم تا کمی طلایی شود. خمیر را از فر خارج کرده، می‌گذاریم کمی به حرارت پایین تری برسد شود، مواد میانی را ریخته و بعد از خمیر حصیرهایی روی تارتمون درست می کنیم و با برس زرده تخم مرغ می مالیم دوباره در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بستگی به فرتان دارد قرار می دهیم  تا روی تارتمان طلایی شود.

 

 

 

منبع : دکور مد

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه میلک شیک نسکافه

طرز تهیه میلک شیک نسکافه + دستور تهیه و تزیین میلک شیک نسکافه

طرز تهیه میلک شیک نسکافه کار پیچیده و دشواری نیست شما می توانید به راحتی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *