آلو پارتا ، نان سیب زمینی هندی

آلو پارتا
آلو پارتا ،غذای هندی

آلو پاراتا،

نان سیب زمینی تند هندی و صبحانه اصلی مردم در شمال هند است که طرز تهیه آن را در این مطلب مشاهده می‌کنید.بسیاری از مردم به دنبال تنوع غذایی هستند و در اینجا ما یک غذای متنوع هندی برای ذائقه های تند معرفی می کنیم ” آلو پارتا

آلو پارتا

همچنین بخوانید : طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و لذیذ +دستور پخت قورمه سبزی و نکات طلایی برای پختی بهتر

مواد لازم برای ۴ نفر:

۳۰۰ گرم آرد گندم

۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

یک پیمانه آب

نمک به مقدار لازم

۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده

۱ عدد فلفل سبز کاملا خرد شده

یک شاخه گشنیز خرد شده

۱ عدد پیاز متوسط خرد شده

کره به مقدار لازم

طرز تهیه آلو پارتا :

 

برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید.سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.

آلو پارتا
خمیر آلو پارتا

تا وقتی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

سیب زمینی له شده، فلفل، برگ‌های گشنیز، پیاز و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید.

برای تهیه پارتا، خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم کرده و توپ‌های کوچک خمیری بسازید. سپس با وردنه صاف کنید.

آلو پارتا

مخلوط سیب زمینی را روی خمیر صاف شده پخش کنید.

آلو پارتا

لبه‌های خمیر را با آب خیس کنید تا یک لایه پاراتای دیگر روی آن بچسبد.

یک خمیر پاراتای دیگر را روی مخلوط قرار داده و با استفاده از وردنه لبه‌ها را فشار دهید و صاف کنید تا مطمئن شوید به هم چسبیده است.

یک تابه تخت را حرارت دهید و پاراتا را روی آن بگذارید و با دمای متوسط ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.

نان را برگردانید و نصف قاشق چایخوری کره روی آن بگذارید و روی حرارت کم سرخ کنید.

آلو پارتا
آلو پارتا و کره

وقتی قهوه‌ای شد دوباره برگردانید و طرف دیگر را هم کره‌ای کنید و روی حرارت کم بپزید تا به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید.

همچنین بخوانید :طرز تهیه میلک شیک نوتلا + آموزش گام به گام تهیه میلک شیک نوتلا

آلو پارتا را با هر چیزی که دوست دارید میل کنید.

برگرفته از برترینها /ی

مطلب پیشنهادی

خورش ناردون

خورش ناردون

خورش ناردون یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *