آش های محلی را امتحان کنید ، هرکدام از آنها نشانگر هنر یک قطعه از سرزمینمان می باشد .
یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
- بلغور گندم (خیس شده): ۱ پیمانه
- گوشت (چرخ کرده): ۱۵۰ گرم
- پیاز (رنده شده): ۱ عدد
- کشک: ۱ پیمانه
- نعناداغ: ۲ ق س
- پیازداغ: ۲ ق س
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- زردچوبه: ۱ ق چ
- روغن مایع: ۱ ق س
روش پخت
۱٫ بلغور (از ۲ ساعت قبل خیس شده) را همراه با ۵ پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)
۲٫ زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.
۳٫ نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد.
۴٫ برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.
۵٫ یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.
۶٫ آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.
برگرفته از برترینها/ی